Sneško domaćica

Sneško domaćica


Naučila sam da kuvam kada sam se udala. Sada, posle 39 godina braka, uživam u kuvanju i spremanju raznih jela, poslastica, kolača i torti za svoju porodicu i prijatelje. Volim da eksperimentišem i isprobavam nove recepte.

четвртак, 21. јул 2016.

BISER SENDVIČ












Jednostavno a ukusno. Sendviči sa šunkom, sirom, maslacem i rukolom. Još kada se malo zagreju da se sir istopi, ostaje vam samo da uživate u dobrim ukusima.
Ovo je količina za 3 osobe.










POTREBNE NAMIRNICE:


- 6 komada kajzerica
- 12 listova šunke (pileće ili neke druge)
- 3 komada Biser topljenog sira za mazanje feferone
- 30 g Biser maslaca
- 6 listova Biser tost topi clasik sir ili Biser kačkavalj Krstaš
- 3 šake rukole













PRIPREMA:


Kajzerice preseći na pola vodoravno. Jednu polovinu namazati sa polovinom jednog topljenog sira za mazanje a drugu maslacem. Na svaku polovinu stavite kolut šunke i preko po polovinu lista tost topi clasik sira. Ovo uradite sa svih 6 kajzerica.

Složite ih u pleh obložen papirom za pečenje i stavite u rernu na par minuta na 200 stepeni da se sirevi i maslac samo malo zagreju i počnu da tope. Izvadite ih iz rerne i na 6 polovina kajzerica stavite rukolu i poklopite drugom polovinom kajzerice.

Poslužite dok je još toplo uz jogurt, kefir... ili po vašoj želji.














Prijatno!

Нема коментара:

Постави коментар

Možete komentarisati ali bez uvredljivih sadržaja.