Sneško domaćica

Sneško domaćica


Naučila sam da kuvam kada sam se udala. Sada, posle 39 godina braka, uživam u kuvanju i spremanju raznih jela, poslastica, kolača i torti za svoju porodicu i prijatelje. Volim da eksperimentišem i isprobavam nove recepte.

понедељак, 06. јул 2015.

SUSAMOVA SO







POTREBNI SASTOJCI:



- 400 g susama
- 100 g sitne morske soli





PRIPREMA:



U mlinu za kafu samleti susam da bude rastresit.
Dodati sitnu morsku so i sve promešati. 
Sipati u teglu, zatvoriti i čuvati na hladnom.


Koristiti po potrebi pri kuvanju raznih jela, a slaže se sa svim  povrćem. Može da se stavi i preko sveže salate od povrća, na tople sendviče i slično. Mogućnosti su velike samo Vam treba ideja.














Нема коментара:

Постави коментар

Možete komentarisati ali bez uvredljivih sadržaja.