POTREBNI SASTOJCI:
-
300 g keksa petitber
-
3 banane
-
4 kesice šlag krema od vanile
-
4 kesice pudinga od vanile + 1 margarin
-
6 kašika šećera
-
8 + 4 dcl mleka
-
200g Menaž čokolade + 50 g Menaž čokolade
-
50 g kokosa
-
3 kašike integralnog kornfleksa
-
2 kesice vanilin šećera
-
1 limun sok
PRIPREMA:
Keks izdrobiti na krupne komade.
200 g Menaž čokolade iseckati na male kockice.
Banane očistiti i iseckati na kolutiće i posuti
sokom od limuna da nebi potamnele.
Sada skuvati puding u mleku u koje ste dodali
šećer i vanilin šećer. U vruć kuvani puding dodajte margarini mešajte dok se ne
otopi i sjedini sa pudingom u fini krem.
U veću posudu staviti kuvani puding, seckanu Menaž
čokoladu, izmrvljen keks i bananu i sve izmešati u kompaktnu masu.
U vatrostalnu činiju stavite na dno integralni
kornfleks i deo kokosa.
Izručiti smesu od pudinga, keksa, banane i Menaž čokolade i poravnajte, prekosloja od
kokosa i integralnog kornfleksa.
Ponovo posuti preko ostatak kokosa.
Umutiti šlag krem sa 4 dcl mleka ili po uputstvu
sa kesice.
Preko torte naneti šlag i kašičicom napraviti
talase.
Odozgo narendati Menaž čokoladu.
Stavite u frižider da se ohladi i stegne do
sutradan, jer će tada i keks da omekša.
Seći na kocke i poslužiti.
Prijatno!
Нема коментара:
Постави коментар
Možete komentarisati ali bez uvredljivih sadržaja.