SASTOJCI:
* 2 konzerve tunjevine
* 1 kg krompira
* 1 glavica crnog luka
* 50 gr sojinih ljuspica
* suvi biljni začin, so, biber
* peršunov list
* beli luk u granulama
* voda
* 4 jaja
Krompir očistiti i iseći na kolutiće. Crni luk očistiti, iseckati sitno i zajedno sa tunjevinom propržiti. Dodati sojine ljuspice potopljene u vrelu vodu i sve zajedno propržiti i dodati začine po ukusu. Uzeti vatrostalnu činiju staviti pola krompira, masu od tunjevine pa opet krompir i naliti toplom vodom da ogrezne. Staviti u zagrejanu rernu na 200"C da se peče. Kada je krompir pečen umutiti jaja i preliti preko musake i vratiti u rernu još malo da se zapeče. Posuti seckanim peršunovim listom i služiti kao glavno jelo uz salatu po želji.
Prijatno!
Prijatno!