POTREBNE NAMIRNICE:
– 4 krmenadle
– 10 krompira srednje veličine
– 1 kesica krem supe od pečuraka
– 2 kašike maslinovog ulja
– pola veze peršunovog lista
– 10 krompira srednje veličine
– 1 kesica krem supe od pečuraka
– 2 kašike maslinovog ulja
– pola veze peršunovog lista
PRIPREMA:
U
odgovarajuću posudu stavite ulje da se malo zagreje, dodajte meso i malo
ga propržite da porumeni sa obe strane. Dodati čašu vode, poklopiti i
dinstati dok meso ne bude polu gotovo.
Za to vreme
očistite krompir i ubacite da se dinsta zajedno s mesom. Dodavati pomalo
vodu, jer poklopljeno se dinsta više na pari, tek da ne bi zagorelo.
Kada je
krompir gotov, dodati rastvorenu krem supu u čaši vode, protresti posudu i
ostaviti još oko 5 minuta da se sokovi ujednače.
Na tanjir stavite parče
krmenadle, nekoliko krompira i zalijte sosom u kome se sve dinstalo, ukrasite
listovima peršuna i poslužite kao glavno jelo uz salatu po želji.
Prijatno!
Нема коментара:
Постави коментар
Možete komentarisati ali bez uvredljivih sadržaja.