POTREBNE NAMIRNICE:
- 100 g šampinjona
- 1 mala glavica crnog luka
- 1 kašičica maslinovog ulja
- 1 kašika ZAČIN OD SUŠENOG POVRĆA
- 1 kašika gustina
- po ukusu sitna morska so
- voda
- vlašac
PRIPREMA:
U lončić od 2 l stavite usitnjene šampinjone i crni luk, bilo ručno bilo u secku. Posolite i dinstajte da povrće izgubi tečnost. Dodajte ZAČIN OD SUŠENOG POVRĆA , nalite vodu oko 1,5 l i pustite da kuva desetak minuta. Gustin razmutite u malo vode i dodajte u čorbu i pustite da baci ključ.
Ako ne volite da se oseti povrće u čorbici sve možete štapnim mikserom da usitnite u kašu. Dosolite ako je potrebno, dodajte maslinovo ulje i vlašac.
Servirajte u činijicama dok je čorbica još topla.
Prijatno!
Нема коментара:
Постави коментар
Možete komentarisati ali bez uvredljivih sadržaja.