Sneško domaćica

Sneško domaćica

Volim da kuvam i pripremam razna jela, poslastice, peciva, kolače, torte ... za moju porodicu i prijatelje. Uživajte i vi sa nama.

недеља, 17. децембар 2017.

ZAPEČEN KROMPIR SA KIMOM I PARMEZANOM











Još jedan Gagin recept. Brzo se sprema a dobijete izuztno ukusan bezmesni obrok.













POTREBNE NAMIRNICE:

- 600 g krompira
- 1 kašičica sitne morske soli
- 1 kašika maslinovog ulja
- 1 kašičica origana
- 1 kašičica kima
- 100 g sitno rendanog parmezana











PRIPREMA:


Krompir operite, oljuštite i isecite na kocke. 
Prebacite krompir u tepsiju obloženu papirom za pečenje. Pospite uljem i začinima i promešajte.
Odozgo narendajte na sitno parmezan, u mom slučaju je bio kačkavalj koji se topi.
Ubacite u rernu na 180C stepeni, sa ventilatorom, da se krompir ispeče.
Čim porumeni i omekša, oko 20 minuta, gotov je.
Izvadite iz rerne i prohladite.
Poslužite kao glavni obrok.












Prijatno!



Нема коментара:

Постави коментар

Možete komentarisati ali bez uvredljivih sadržaja.