Još jedan Gagin recept. Brzo se sprema a dobijete izuztno ukusan bezmesni obrok.
POTREBNE NAMIRNICE:
- 600 g krompira
- 1 kašičica sitne morske soli
- 1 kašika maslinovog ulja
- 1 kašičica origana
- 1 kašičica kima
- 100 g sitno rendanog parmezana
PRIPREMA:
Krompir operite, oljuštite i isecite na kocke.
Prebacite krompir u tepsiju obloženu papirom za pečenje. Pospite uljem i začinima i promešajte.
Odozgo narendajte na sitno parmezan, u mom slučaju je bio kačkavalj koji se topi.
Ubacite u rernu na 180C stepeni, sa ventilatorom, da se krompir ispeče.
Čim porumeni i omekša, oko 20 minuta, gotov je.
Izvadite iz rerne i prohladite.
Poslužite kao glavni obrok.
Prijatno!
Нема коментара:
Постави коментар
Možete komentarisati ali bez uvredljivih sadržaja.