POTREBNO JE:
- 2 komada manje cvekle
- 1/4 manjeg celera
- 3 komada srednje šargarepe
- 1/6 glavice kupusa (do 1kg)
- 1 dcl jabukovog sirćeta
- 1 kašičica morske soli
- 2 kašike maslinovog ulja
- 1 dcl vode
- list peršuna, vlašca
- čeri paradajz
PRIPREMA:
Očistiti svo povrće.
Podesiti multi-praktik na poziciju za rendanje. Redom ubacujte povrće da se izrenda.
Sve izručiti u činiju iz koje će te služiti salatu.
Dodajte so, jabukovo sirće, maslinovo ulje i vodu i sve dobro promešati.
Posuti seckanim peršunom ili vlašcem.
Staviti u frižider da se ohladi i povrće primi ukuse.
Servirati hladno uz glavno jelo a može da se posluži i kao popodnevna užina.
Ako nemate multi-praktik povrće izrendajte na krupno rende a kupus sitno iseckajte.
U mom slučaju su 2 varijante od kojih je jedna sa čeri paradajzom a u drugoj nema šargarepe.
Prijatno!
Нема коментара:
Постави коментар
Možete komentarisati ali bez uvredljivih sadržaja.