Sneško domaćica Facebook

среда, 16. октобар 2019.

PIŠINGER












Pišinger možete praviti na više načina, a ovo je jedan od koji će vam se sigurno dopasti.

Recept je uradjen u saradnji sa   C Slatka tradicija





Priprema: 30 minuta
Lako
Za > 100 štanglica



POTREBNE NAMIRNICE:

- 1 omot  C oblande
- 4 komada jaja
- 250 g C šecer u prahu
- 100 g crne čokolade
- 250 g margarina
- 4 kesice C vanilin šecer









PRIPREMA:


Izlomiti jaja i umutiti ručno. Dodati šećer, čokoladu izlomljenu na komadiće i margarin. Na pari kuvati fil svo vreme mešajući žicom dok se svi sastojci ne sjedine u redju kremu.
Na tacnu stavite list oblande okrenut većim kockama prema gore. Nanesite fil i ravnomerno rasporedite. Stavite drugi list i ponovite sve dok ima materijala. Poslednu koru ne mazati kremom.
Nafilovane oblande opteretite daskom i ostavite na hladno da se stegne.
Seći oblik po želji i poslužiti.











Prijatno!



Нема коментара:

Постави коментар

Možete komentarisati ali bez uvredljivih sadržaja.