POTREBNI SASTOJCI:
- 500 g crnog luka
- 500 g ćuretine
- 500 g sveže crvene paprike
- po ukusu morska so, biber
- 2 kašike sušenog povrća mlevenog
- 2 kašike maslinovog ulja
- 1 dcl soka od paradajza
- 2 kašičice belog luka u granulama
- list peršuna
PRIPREMA:
U dublji tiganj stavite luk isečen na rebarca, dodajte maslinovo ulje i prodinstajte da postane staklast.
Dodajte ćuretinu isečenu na kockice i propržite zajedno.
Sada ubacite svežu crvenu papriku sečenu na krupne kocke. Začiniti, dodati vodu ako je potrebno, da ogrezne i dinstati dok paprika ne omekša.
Varivo treba da ima safta, nesme da bude suvo.
Služite kao glavno jelo u salatu, sir ili neki drugi prilog.
Prijatno!
Нема коментара:
Постави коментар
Možete komentarisati ali bez uvredljivih sadržaja.