SASTOJCI:
- 3 drške od brokolija i nekoliko manjih cvetova već obarene
- 1/2 kesice koncentrata krem čorbe od pečuraka
- čaša kisele pavlake
- 3-4 kašike balzamiko sirćeta
- 1 kašika maslinovog ulja
- prstohvat bibera
- prstohvat origana
- voda u kojoj se bario brokoli
- 1/2 kesice koncentrata krem čorbe od pečuraka
- čaša kisele pavlake
- 3-4 kašike balzamiko sirćeta
- 1 kašika maslinovog ulja
- prstohvat bibera
- prstohvat origana
- voda u kojoj se bario brokoli
PRIPREMA:
U dublju šerpu stavite vodu u kojoj se bario brokoli i pustite da vri. Dodajte drške i cvetove brokolija usitnjene u
blenderu i pustite da još desetak minuta kuvaju. Začinite, dodajte krem
supu rastvorenu sa pola čaše vode i pustite da baci ključ. Dodajte
balzamiko sirće. Čorbicu probajte pa ako je potrebno dodajte još balzamika ili
stavite manje od ove količine, a sve zavisi od vašeg ukusa. Poslužite
toplo sa kiselom pavlakom.
Prijatno!
Prijatno!
Нема коментара:
Постави коментар
Možete komentarisati ali bez uvredljivih sadržaja.