Jednostavno a ukusno. Sendviči sa šunkom, sirom, maslacem i rukolom. Još kada se malo zagreju da se sir istopi, ostaje vam samo da uživate u dobrim ukusima.
Ovo je količina za 3 osobe.
POTREBNE NAMIRNICE:
- 6 komada kajzerica
- 12 listova šunke (pileće ili neke druge)
- 3 komada Biser topljenog sira za mazanje feferone
- 30 g Biser maslaca
- 6 listova Biser tost topi clasik sir ili Biser kačkavalj Krstaš
- 3 šake rukole
PRIPREMA:
Kajzerice preseći na pola vodoravno. Jednu polovinu namazati sa polovinom jednog topljenog sira za mazanje a drugu maslacem. Na svaku polovinu stavite kolut šunke i preko po polovinu lista tost topi clasik sira. Ovo uradite sa svih 6 kajzerica.
Složite ih u pleh obložen papirom za pečenje i stavite u rernu na par minuta na 200 stepeni da se sirevi i maslac samo malo zagreju i počnu da tope. Izvadite ih iz rerne i na 6 polovina kajzerica stavite rukolu i poklopite drugom polovinom kajzerice.
Poslužite dok je još toplo uz jogurt, kefir... ili po vašoj želji.
Prijatno!
Нема коментара:
Постави коментар
Možete komentarisati ali bez uvredljivih sadržaja.