Sneško domaćica Facebook

среда, 13. јануар 2016.

PUNJENA JAJA












POTREBNE NAMIRNICE:


- 8 komada jaja kuvanih
- 1 konzerva tunjevine u salamuri
- 1 kašika senfa
- 1-2 kašike majoneza
- 1 kašika seckanog lista peršuna ili vlašca
















PRIPREMA:


Kuvana jaja prepoloviti na pola po horizontali i izvaditi žumanca. Belanca složiti na tacnu a žumance staviti u posebnu posudu. U posudu sa žumancima dodati ocedjenu tunjevinu, senf i majonez. Sve lepo viljuškom usitniti i sjediniti da se dobije kompaktna smesa. Dodati seckan list peršuna ili vlašca. Ovom smesom puniti polutke jaja. Možete dodatno da ih ukrasite rendanim jajima ili listovima peršuna. Staviti u frižider da se ohlade.
Servirati kao hladno predjelo.
Smesa kojom su punjena jaja može da se iskoristi i kao namaz za hleb.














Prijatno! 

Нема коментара:

Постави коментар

Možete komentarisati ali bez uvredljivih sadržaja.