POTREBNI SASTOJCI:
- 1 kesa graška zamrznutog
- 1 kesa povrća mešavine za rusku salatu
- 400 g junećeg mesa
- 1 glavica crnog luka
- 2 šake vlašca
- 1 veza mirodjije
- 2 kašike sušenog povrća mlevenog
- 2 kašike mlevene leblebije
- 1 kašika mlevene sirove heljde
- pola veze peršuna
- 2 kašičice soli
-1 kašika maslinovog ulja
- 1 kašika kurkume
PRIPREMA:
U dublji teflonski tigan stavite maslinovo ulje, seckan crni luk, vlašac i junetinu isečenu na kocke i sve to zajedno prodinstajte.
Dodajte mešavinu povrća i grašak.
Dodajte sušeno povrće, mirodjiju, so, kurkumu, brašno od leblebije i heljde i sve promešajte.
Nalite vodom da prekrije povrće i meso i kuvajte na tihoj vatri poklopljeno dok povrće i meso ne omekšaju. Povremeno promešajte da ne bi zagorelo.
Kad povrće i meso omekšaju i uvri deo vode da ostane varivo polu gusto sklonite sa vatre i servirajte.
Prijatno!
Нема коментара:
Постави коментар
Možete komentarisati ali bez uvredljivih sadržaja.