Sneško domaćica

Sneško domaćica


Naučila sam da kuvam kada sam se udala. Sada, posle 39 godina braka, uživam u kuvanju i spremanju raznih jela, poslastica, kolača i torti za svoju porodicu i prijatelje. Volim da eksperimentišem i isprobavam nove recepte.

недеља, 16. април 2017.

SREĆAN USKRS!


                                        HRISTOS VASKRSE!   -    VAISTINU VASKRSE!
Najveći hrišćanski praznik Uskrs, kada prestaje post i svi se radujemo vaskrsenju Hrista i kada u njegovu slavu se farbaju jaja i spremaju razne djakonije. Ove godine Uskrs slavim zajedno sa mojom drugaricom Tanjom i njenom porodicom. 

Jaja su ofarbana, spremljena slana i slatka torta i neizbežna uskrsna pogača. Za ostatak se pobrinula ona. Ostaje nam samo da u miru i radosti proslavimo praznik.Prvo smo malo zamezili, projice, pita sa prazilukom, sir, neizbežna ruska salata, slana rozen torta i naravno "tucanje" kuvanim jajima. A onda i meso, krompir, paradajz salata...
 Onda smo se zasladili mojom čokoladnom tortom.

Kasnije je došo na red Tanjin čiz kejk sa malinama.                                         H  R  I  S  T  O  S    V  A  S  K  R  S  E  !                                        V  A  I  S  T  I  N  U    V  A  S  K  R  S  E  !
Нема коментара:

Постави коментар

Možete komentarisati ali bez uvredljivih sadržaja.