Sneško domaćica

Sneško domaćica

Volim da kuvam i pripremam razna jela, poslastice, peciva, kolače, torte ... za moju porodicu i prijatelje. Uživajte i vi sa nama.

среда, 31. август 2016.

AJME, KOLIKO NAS JE... TEMA ZA SEPTEMBAR SVEŽA SMOKVA










Varjača je sada kod mene!


Prvo bih se zahvalilia za nominaciju i svim pohvalama u kuvarskoj igrici  Ajme koliko nas je  dragoj Tanji sa bloga u  Expres loncu .


 
Prihvatila sam se uloge domaćiće i nadam se da ću ispuniti vaša očekivanja a od vas očekujem puno recepata na zadatu temu. Uz veliko dvoumljenje ipak sam se odlučila za SVEŽE SMOKVE. Znači od 1. septembra očekujem vaše recepte i nadam se da će ih biti u velikom broju, jer smokva je jako inspirativna a odlična je i u slatkom ali i u slanom izdanju.

Recepte sa svim potrebnim podacima i slikama šaljite na mejl sn1.sn@mts.rs. Bliža objašnjenja za one koji sada prvi put učestvuju naćićete na strani  

 Od sutra 1. septembra počinje igrica. 







Srećno svima!

6 коментара:

  1. :estitam ti na ulozi domaćice za ovaj mesec. Namirnica je jako dobra, samo kod nas su sveže smokve jako skupe i retko ih nađem. Nadam se da ću uspeti bar jedan recept da uradim za tvoju igricu a tebi želim puno lepih i interesantnih recepata.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti Zoko. I ovde su smokve jako skupe, negde oko 4 evra za kg, ali ja imam sreću da imam svoje i to one jako krupne i one sitnije pa ne moram da ih kupujem. Ove godine sam čak i sušila u rerni i ispale su super. Ti si uvek dobrodošla i nadam se da ćeš imati neki recept da pošalješ. Možda imaš nešto od ranije, ne mora da bude nov recept. Pozdrav.

      Избриши
    2. Zorice imaš ti recept još iz 2010. godine na ovu temu upravo ono što voliš sa plavim sirom pa ako ne uspeš da napraviš nov recept pošalji taj koji imaš.

      Избриши
    3. Za taj znam da imam, imam ja i kolač sa svežim smokvama, ali sam htela nešto novo da napravim za tvoju igricu. Danas sam išla i ponovo tražila smokve, ali ih nisam našla..pogledaću u gradu, idem tamo u ponedeljak, sigurna sam da ću ih tamo naći.Pozdrav i hvala ti.

      Избриши

Možete komentarisati ali bez uvredljivih sadržaja.