Sneško domaćica

Sneško domaćica


Naučila sam da kuvam kada sam se udala. Sada, posle 39 godina braka, uživam u kuvanju i spremanju raznih jela, poslastica, kolača i torti za svoju porodicu i prijatelje. Volim da eksperimentišem i isprobavam nove recepte.

петак, 10. јун 2016.

CELER SALATA SA KISELOM PAVLAKOM I JOGURTOM















POTREBNE NAMIRNICE:


- 1 koren celera srednje veličine
- 1 mala šargarepa
- 2 dl kisele pavlake
- 2 dl grčkog jogurta
- morska so
- 1 kašika sitno seckanog vlašca
- par grančica mirodjije


















PRIPREMA:



Celer i šargarepu oljuštite i operite. Izrendajte ih u multi praktiku ili ručno na krupno rende. Posolite i stavite na odgovarajući tanjir ili u činiju. Prelijte mešavinom kisele pavlake i grčkog jogurta i lagano promešajte da celer ogrezne u ovoj mešavini pavlake i jogurta. Pospite vlašcem i ukrasite listovima mirodjije.

Ohladite i poslužite uz glavno jelo ili kao zasebni obrok.











Prijatno!

Нема коментара:

Постави коментар

Možete komentarisati ali bez uvredljivih sadržaja.